Bruggenstichting

Welkom op de website van de Nederlandse Bruggenstichting

image

Het doel van het platform is het vergroten van de technische en architectonische kwaliteit van Fiets+voetbruggen. Dat wil het Platform bereiken door het verspreiden van kennis over het ontwerp proces in samenwerking met alle betrokken partijen.

image

Bruggenstichting Young (BY) is opgericht door en voor studenten en young professionals met als doel je netwerk en kennis te vergroten. Daarnaast biedt de jongerenafdeling BY de mogelijkheid voor afgestudeerden om hun afstudeerwerk te promoten.

image

Platform Bruggen bundelt krachten van alle partijen in de bruggensector. Kennis wordt gedeeld en geborgd en samen worden innovaties versneld die bijdragen aan een efficiëntere en effectievere invulling van de vervangings-, renovatie- en verduurzamingsopgave.

Met ingang van 1 november 2020 is de heer Harm Telder niet meer betrokken bij de Nederlandse Bruggenstichting. De bestuursleden zullen de vertegenwoordiging van de heer Telder in de verschillende overleggen overnemen. Algemene zaken betreffende de Nederlandse Bruggenstichting blijven bij het secretariaat liggen. Voor vragen over de vertegenwoordiging in projecten en/of het bureau van de Nederlandse Bruggenstichting kunt u terecht bij de heer Heico de Lange, secretaris. Zijn emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Bruggenstiching is gevestigd in het gebouw van Rijkswaterstaat aan de Lange Kleiweg 34, 2288 GK Rijswijk.